DE WATERSKIBAAN

WATERSKIËN | WAKEBOARDEN

Waterskiën

Spectaculair en makkelijk om te leren, de succesfactor is dus snel te behalen!

Na je online boeking krijg je een link met een heldere instructievideo. Op de dag zelf meldt je je bij de kassa, het materiaal wordt uitgereikt en je kan de startsteiger op. Op de steiger staat begeleiding klaar om ervoor te zorgen dat het een succes wordt!

Reserveren kan via de onderstaande knop, kies een starttijd en zorg dat je minimaal 15 minuten vooraf aanwezig bent!

Wakeboarden

Heb je een goed boardgevoel of vind je het waterskiën te makkelijk? Ga dan wakeboarden!

Ook hier krijg je na je boeking een link met de instructievideo. Probeer zelf vast te bedenken met welk been je voorstaat, en anders doen wij dat voor je.

De huur van een wakeboard zit niet bij de tarieven van de baan, je kan een eigen board meenemen of huur er een bij de kassa. Let op, met onze huurboards mag je niet over de obstakels.

Tarieven

In de onderstaande tabellen vind je de tarieven. De baantoegang is altijd inclusief zwemvest, waterski's en instructie. Dit kan eventueel aangevuld worden met huurmateriaal uit de tabel 'Extra's'.

Baantoegang:

1,5 uur

3 uur

Hele dag

Extra’s:

1,5 uur

3 uur

Hele dag

Kids

€16,50

€26,50

€35,-

Wetsuit

€5,-

€8,-

€12,50

Volwassene

€22,-

€32,-

€42,-

Wakeboard

€10,-

€15,-

€25,-

Rittenkaart:

12x 1,5 uur


Kids

€165,-


Volwassene

€220

Hoe werkt het precies?

Na het zien van de online instructievideo gaat het avontuur beginnen! Je meld je op de dag minimaal 15 minuten vooraf bij de skibalie waar je je materiaal uitgereikt krijgt.

Zodra het materiaal en de kennis binnen is ga je de baan op. Het systeem werkt doormiddel van een ruim 800 meter lange kabel, die draait op 11 meter hoogte rond op het meer. Aan deze kabel zitten 9 ‘meenemers’, dit zijn haakjes aan de kabel waaraan een lijn hangt die de deelnemer over het water trekt. De kabel bestaat uit 5 bochten. Op deze manier trekt de kabel de deelnemers over het water.

In de bovenstaande tabel vind je de prijzen van het materiaal en de skibaan. De toegangsprijzen zijn altijd inclusief instructie, zwemvest en waterskies. De extra’s, zijn een aanvulling op toegangsprijs. Wil je bijvoorbeeld waterskiën met wetsuit, dan betaal je de toegangsprijs + huurprijs van het wetsuit. 

 

De spelregels

700
Meter lange waterskibaan
0
Personen tegelijk op de baan
0
Bochten
0
Obstakels in het water