DE WATERSKIBAAN

WATERSKIËN | WAKEBOARDEN

Tarieven

In de onderstaande tabellen vind je de tarieven. De baantoegang is altijd inclusief zwemvest, waterski's en instructie. Dit kan eventueel aangevuld worden met huurmateriaal uit de tabel 'Extra's'.
Het kindertarief is tot en met 15 jaar, volwassene is 16 jaar of ouder.

Baantoegang:

1,5 uur

3 uur

Hele dag

Extra’s:

1,5 uur

3 uur

Hele dag

Kids

€19,50

€29,50

€39,-

Wetsuit

€5,-

€8,-

€12,50

Volwassene

€25,-

€35,-

€45,-

Wakeboard

€10,-

€15,-

€25,-

Rittenkaart:

12x 1,5 uur

 

Kids

€195,-

 

Volwassene

€250

Waterskiën

Spectaculair en makkelijk om te leren, de succesfactor is dus snel te behalen!

Na je online boeking krijg je een link met een heldere instructievideo. Op de dag zelf meldt je je bij de kassa, het materiaal wordt uitgereikt en je kan de startsteiger op. Op de steiger staat begeleiding klaar om ervoor te zorgen dat het een succes wordt!

EASY RIDE

In de weekenden voor openingstijd organiseren we de Easy Ride. De titel zegt het al, op deze manier wordt het een stuk makkelijker. De baan staat wat zachter en wordt je opgehaald door een bootje.

Wakeboarden

Heb je een goed boardgevoel of vind je het waterskiën te makkelijk? Ga dan wakeboarden!

Ook hier krijg je na je boeking een link met de instructievideo. De huur van een wakeboard zit niet bij de tarieven van de baan, je kan een eigen board meenemen of huur er een bij de kassa. Let op, met onze huurboards mag je niet over de obstakels.

Eigen materiaal?
Dan kan je gebruik maken van het obstakelpark! Check de onderstaande video!

Hoe werkt het precies?

Na het zien van de online instructievideo gaat het avontuur beginnen! Je meld je op de dag minimaal 15 minuten vooraf bij de skibalie waar je je materiaal uitgereikt krijgt.

Zodra het materiaal en de kennis binnen is ga je de baan op. Het systeem werkt doormiddel van een ruim 800 meter lange kabel, die draait op 11 meter hoogte rond op het meer. Aan deze kabel zitten 9 ‘meenemers’, dit zijn haakjes aan de kabel waaraan een lijn hangt die de deelnemer over het water trekt. De kabel bestaat uit 5 bochten. Op deze manier trekt de kabel de deelnemers over het water.

In de bovenstaande tabel vind je de prijzen van het materiaal en de skibaan. De toegangsprijzen zijn altijd inclusief instructie, zwemvest en waterskies. De extra’s, zijn een aanvulling op toegangsprijs. Wil je bijvoorbeeld waterskiën met wetsuit, dan betaal je de toegangsprijs + huurprijs van het wetsuit. 

 

Vaker komen?

Ben je van plan vaker te komen?
Koop je een rittenkaart voor de prijs van 10x 1,5 uur baantoegang en krijg er 12!

We hebben 2 soorten:
12 rittenkaart t/m 15 jaar: €195,-
12 rittenkaart vanaf 16 jaar: €250,-

Bij de aankoop van deze kaart krijg je een code die je 12x via het reserveringsformulier kan verzilveren. Deze code is goed voor 12x 1,5 uur baangebruik, je betaalt maar voor 10.

Let op, de 12 rittenkaart werkt niet voor groepen die eenmalig langs willen komen. Ze zijn er voor gasten die meerdere malen de baan op willen. Zodra we merken dat hier misbruik van wordt gemaakt zullen we de kaart de-activiveren.

Via de onderstaande knoppen kan je de 12 rittenkaart kopen.

De regels

Meter lange waterskibaan
700
Personen tegelijk op de baan
0
Bochten
0
Obstakels in het water
0

Obstakelpark wordt mede mogelijk gemaakt door: