ARRANGEMENTEN

GROEPEN / BEDRIJVEN / ONDERWIJS

KINDERFEESTJES

Natuurlijk zetten wij de kleinsten ook graag in het zonnetje. Het waterski-kinderfeestje bestaat uit een korte instructie, gas op de waterskies en een heerlijk kindermenu. Adviesleeftijd is vanaf 10 jaar.
Bij het kinderfeestje is een frietje en ranja en een gratis wetsuit inbegrepen.
Kosten: €22,-

ACTIEVE STRANDBBQ

Waterskiën, wakeboarden of een andere activiteit combineren met een strandbarbecue? Dat kan! Dit arrangement is een combinatie van activiteiten, eten en drinken.
Na de activiteit(en) staat er een kok diverse soorten vlees & lekkernijen te grillen op het terras. Het buffet wordt natuurlijk aangevuld met verse salades, sauzen en brood. De strandbarbecue kan ook uitgebreid worden met 2 uur lang onbeperkt drinken.

Voorbeeld: waterskiën + strandBBQ + 2 uur drankjes
Prijs: € 54,50 p.p

ALL-YOU-CAN-DO

Bent u met met een grote groep of is het niveauverschil in sportiviteit of leeftijd wat groter, dan is dit het arrangement met een gegarandeerd succes. Zeumeren zorgt dat er ruim 2 uur lang een verscheidenheid aan activiteiten tot uw beschikking staat. Er is voor elk wat wils en op ieder moment kan er gestart worden. De deelnemers kunnen dus meerdere activiteiten doen en de niet-deelnemers kunnen vanaf het terras genieten van de actie om hen heen. De locatie van Zeumeren is uitermate geschikt om de activiteiten uit te breiden met een heerlijke ontspannen strandBBQ met borrel en muziek. Activiteiten zoals: waterskiën, kanoën, suppen en de Shooting Range.

ONDERWIJS

WATERSKIËN / WAKEBOARDEN

Ook voor scholen organiseren wij graag een spetterend uitje. De Activiteiten waterskiën en wakeboarden worden vrijwel altijd bestempeld als ontzettend tof! 

Voor onderwijs is er een speciale activiteitengids gemaakt met gereduceerde prijzen en speciale programma’s voor scholen. Neem via de onderstaande link contact op en de gids wordt zo snel mogelijk verstuurd. 

Alle activiteiten m.u.v. de Shooting Range kunnen veilig georganiseerd worden binnen de 1,5 meter regelgeving.

SCHOLENGIDS AANVRAGEN

SPORTORIËNTATIEDAG

Meerdere klassen actief laten bewegen? Kies dan verschillende activiteiten waar wij een leuk schema voor bouwen. 

Voorbeeld: Klas 1A begint met waterskiën, 1B met Suppen en 1C start met de shooting range. Om het uur tot 1,5 uur is er een wissel van activiteit. Na 2 rondes is er een pauze waarna we met de laatste ronde starten. Alle activiteiten worden geheel door het team van Zeumeren begeleid. Liever de kosten drukken? Het is ook mogelijk de kano’s & SUP’s los te huren.

Naast de activiteiten kan er tussendoor ook een lunch, hapjes of BBQ georganiseerd worden.

Direct een vrijblijvende offerte? Doe dan een aanvraag via de onderstaande link!