ARRANGEMENTEN

GROEPEN / BEDRIJVEN / ONDERWIJS

STRANDBBQ

Wat maakt een prachtige zomeravond compleet? Juist.
We creëren een heelijk plekje voor jullie op het terras aan het water. De BBQ staat klaar met verschillende soorten vlees & lekkernijen. Wij starten de BBQ op en leggen deze goed vol, daarna mogen jullie zelf doorgaan met bakken. De BBQ wordt aangevuld met salades, sauzen en brood.

StrandBBQ
Stokbrood, kruidenboter, hamburger, bbqworst, speklap, kipspies, shaslick, sauzen, eiersalade, rundvleessalade & verse salade.
€22,50 p.p.
---
Luxe StrandBBQ
Stokbrood, kruidenboter, Gemarineerde kipfilet, pepersteak, varkenshaasspies, shaslick, lamscotelet, sauzen, eiersalade, rundvleessalade & verse salade.
€25,50 p.p.

StrandBBQ's zijn te boeken vanaf 10 personen.

groeps- of BEDRIJFSUITJE

Een (actief) uitje met een zomers tintje, dat kunnen we regelen!

Combineer een of meerdere activiteiten met een BBQ, borrel of lunch en laat ons er een onvergetelijke van dag maken!

Voorbeeld; Kom waterskiën, wakeboarden of suppen. Hierbij zorgen wij voor heldere instructies en 100% fun. Na de activiteit is er een plekje gereserveerd op het terras waar er geborreld kan worden.

Zie onderstaande foto's voor een impressie!

ALL-YOU-CAN-DO

Het ultieme uitje voor grote groepen! Bent u met met een grote groep of is het niveauverschil in sportiviteit of leeftijd wat groter, dan is dit het arrangement met een gegarandeerd succes. Zeumeren zorgt dat er ruim 1,5 uur lang een verscheidenheid aan activiteiten tot uw beschikking staat. Er is voor elk wat wils en op ieder moment kan er gestart worden. De deelnemers kunnen dus meerdere activiteiten doen en de niet-deelnemers kunnen vanaf het terras genieten van de actie om hen heen. Keuze uit activiteiten zoals: waterskiën, wakeboarden, kanoën, suppen, beachvolleybal en nog veel meer! Deelnemers ook mogen meerdere activiteiten doen.
De locatie van Zeumeren is uitermate geschikt om de activiteiten uit te breiden met een heerlijke strandBBQ, een geheel verzorgde lunch of borrel & muziek op het sfeervolle terras of stretchtent.
Zie onderstaande foto's voor een impressie!

ONDERWIJS

WATERSKIËN / WAKEBOARDEN

Ook voor scholen organiseren wij graag een spetterend uitjes.

Voor onderwijs is er een speciale activiteitengids gemaakt met gereduceerde prijzen en speciale programma’s voor scholen. Neem via de onderstaande link contact op en de gids wordt zo snel mogelijk verstuurd. 

SCHOLENGIDS AANVRAGEN

WATERSPORTDAG

Meerdere klassen actief laten bewegen? Kies dan verschillende activiteiten waar wij een leuk schema voor bouwen. 

Voorbeeld: Klas 1A begint met waterskiën, 1B met Suppen en 1C start met vlotbouwen. Om het uur tot 1,5 uur is er een wissel van activiteit. Na 2 rondes is er een pauze waarna we met de laatste ronde starten. Alle activiteiten worden geheel door het team van Zeumeren begeleid. Liever de kosten drukken? Het is ook mogelijk de kano’s & SUP’s los te huren.

Naast de activiteiten kan er tussendoor ook een lunch, hapjes of BBQ georganiseerd worden.

Direct een vrijblijvende offerte? Doe dan een aanvraag via de onderstaande link!