ARRANGEMENTEN

GROEPEN / BEDRIJVEN / ONDERWIJS

KINDERFEESTJES

Natuurlijk zetten wij de kleinsten ook graag in het zonnetje. Het waterski-kinderfeestje bestaat uit een korte instructie, 1,5 uur waterskiën en een lekker frietje. Adviesleeftijd is vanaf 10 jaar en is vanaf 5 personen boekbaar.

Bij het kinderfeestje is een frietje en ranja en een wetsuit inbegrepen.
Kosten: €22,-

STRANDBARBECUE

Waterskiën, wakeboarden of een andere activiteit combineren met een strandbarbecue? Dat kan! Dit arrangement is een combinatie van activiteiten, eten en drinken.
Na de activiteit staat er een BBQ klaar op het terras met diverse soorten vlees & lekkernijen, deze mogen jullie zelf bakken. Het buffet wordt aangevuld met verse salade, sauzen en brood.

StrandBBQ
€19,50
---
Waterskiën + BBQ
€ 41,50
---
Suppen + BBQ
€ 29,50

StrandBBQ's zijn te boeken vanaf 10 personen.

ALL-YOU-CAN-DO

Het ultieme bedrijfsuitje! Bent u met met een grote groep of is het niveauverschil in sportiviteit of leeftijd wat groter, dan is dit het arrangement met een gegarandeerd succes. Zeumeren zorgt dat er ruim 2 uur lang een verscheidenheid aan activiteiten tot uw beschikking staat. Er is voor elk wat wils en op ieder moment kan er gestart worden. De deelnemers kunnen dus meerdere activiteiten doen en de niet-deelnemers kunnen vanaf het terras genieten van de actie om hen heen. De locatie van Zeumeren is uitermate geschikt om de activiteiten uit te breiden met een heerlijke ontspannen strandBBQ met borrel en muziek. Activiteiten zoals: waterskiën, kanoën, suppen en nog veel meer.

ONDERWIJS

WATERSKIËN / WAKEBOARDEN

Ook voor scholen organiseren wij graag een spetterend uitjes.

Voor onderwijs is er een speciale activiteitengids gemaakt met gereduceerde prijzen en speciale programma’s voor scholen. Neem via de onderstaande link contact op en de gids wordt zo snel mogelijk verstuurd. 

Alle activiteiten kunnen veilig georganiseerd worden binnen de 1,5 meter regelgeving.

SCHOLENGIDS AANVRAGEN

WATERSPORTDAG

Meerdere klassen actief laten bewegen? Kies dan verschillende activiteiten waar wij een leuk schema voor bouwen. 

Voorbeeld: Klas 1A begint met waterskiën, 1B met Suppen en 1C start met vlotbouwen. Om het uur tot 1,5 uur is er een wissel van activiteit. Na 2 rondes is er een pauze waarna we met de laatste ronde starten. Alle activiteiten worden geheel door het team van Zeumeren begeleid. Liever de kosten drukken? Het is ook mogelijk de kano’s & SUP’s los te huren.

Naast de activiteiten kan er tussendoor ook een lunch, hapjes of BBQ georganiseerd worden.

Direct een vrijblijvende offerte? Doe dan een aanvraag via de onderstaande link!