ACTIVITEITEN

& GROEPSACTIVITEITEN

Waterski & WAKEBOARDen

Spectaculair en makkelijk om te leren, de succesfactor is dus snel te behalen! Tijdens een korte instructievideo wordt verteld hoe men moet starten & sturen. Het materiaal wordt uitgereikt en je kan de startsteiger op. Op de steiger staat begeleiding klaar om ervoor te zorgen dat het een succes wordt!

KANOën

Zeumeren verkennen met de kano? Naast het meer met de skibaan is er nog een ander prachtig gedeelte waar naartoe gevaren kan worden. De grote canadese kano's bieden plaats aan 3 volwassene of 2 volwassenen met 2 kinderen. Zwemvest en een korte instructie zijn inbegrepen.

SUPPEN

Stand Up Paddleboards zijn helemaal hip deze zomer. Naast een goede workout is het ook een goede balans oefening. Het relatief vlakke water en het grote meer van Zeumeren maakt deze plas een waar SUP-paradijs. Suppen kan op ieder niveau en is voor elke leeftijd.

ACTIVITEITEN VOOR GROEPEN

SHOOTING RANGE

Pak de handboog & luchtbuks, wild west stijl! De activiteit bestaat uit een korte instructie waar de techniek en veiligheid besproken wordt, met zowel de handboog als met de luchtbuks kan vervolgens geoefend worden. Er wordt geëindigd met een spannende wedstrijd!

€22,- per persoon

(vanaf 10 personen)

VLOTBOUWEN

Teambuildingsactiviteit nummer 1; samen een vlot in elkaar zetten om vervolgens het water te trotseren. Het materiaal bestaat uit verschillende tonnen, palen en touwen. Na het bouwen volgt een spannende wedstrijd op het water.

€ 20,- per persoon

(vanaf 10 personen)